2014. február 14., péntek

Dan news 4.0 - gyors helyzetjelentés

Történt egy s más a legutóbbi "Dan news" óta. Lássuk, mit csinált Dan mostanában.

  • Végre valahára elkészült a REACTCEPTION!!! Miután lement a "Teens react to Dan & Phil" arra gondoltam, hogy milyen jó is lenne, hogy a két barát készítene egy közös videót, amiben ők is reagálnak a tinik reakcióira. A saját Twitteremen írtam is Dannek ezzel kapcsolatban sok rajongóval karöltve és meg is lett az eredménye. Tegnapelőtt megjelent Dan hivatalos YouTube-csatornáján a kisfilm. Szegény Phil, sajnáltam. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért, akkor katt ide és nézzétek meg a videót! :)
  • 3 nappal csakugyan felkerült egy Dan & Phil-videó a YouTube-ra Crystal Vision TV által. Egy kicsikét bele kell majd tekerni (4.55 perc után következnek), ha csakis az ő részüket akarjátok megnézni. A műsorban Charli XCX volt a vendégük, akinek meg kellett fejtenie a különböző internetes szleng szavak jelentését. Videóért katt ide.
  • Február 7-én egy eseményen vett részt Dan és Phil, ahol persze, Dan elég kínosan érezte magát, mivel mindenki magára hagyta és neki pedig nem volt szíve ott hagyni egyedül a zenészeket, ugyanis úgy vélte, hogy akkor már senkinek se tudnak játszani. Mindemellett pedig a csellós hölgy bámulta is. Szóval Dan már megint kínos helyzetbe került. :D Viszont készültek fantasztikus fotók. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése