2014. február 7., péntek

Új Dan-videó a láthatáron!

Három nappal ezelőtt Dan feltöltött egy újabb fotót az Instagramjára és a kép címe alapján az internetsztár egy új YouTube-videót készít néhány haverjával karöltve - szerintem számíthatunk Phil megjelenésére is, de már én is kíváncsian várom a kisfilmet -, viszont ez a darab minden kétséget kizáróan nem az ő csatornájára lesz feltöltve, hanem az egyik ismerősének, ninebrassmonkeys-éra.
De ki is ez a ninebrassmonkeys? Ha esetleg nem ismeritek a tagot, akkor itt az ideje egy rövid kis bemutatónak. 
Benjamin Cook vagy másképpen ninebrassmonkeys annyira egyelőre nem rendelkezik olyan nagy rajongói táborral, ugyanis a csatornájára eddig kevesebb, mint 200 ezer ember iratkozott fel - persze, ez az idő múlásával még változhat. Ben inkább Angliában ismertebb személy, újságírással és írással foglalkozok - nem csoda, hiszen az egyetemen angol irodalmat tanult -, több olyan munkát adott ki a kezei közül, amik csak pozitív kritikákat kaptak. A 31 éves férfi irományai rendszeresen megjelennek a  Radio Times, illetve a Doctor Who magazinokban és mindemellett a cikkei a The Telegraph, TV Times, Filmstar, Cult Times, TV Zone és The Stage lapokba is bekerültek. Azonban nemcsak a cikkírás terén csillogtatta meg kivételes tehetségét, hanem a könyvírásban is. Többek közt az ő nevéhez fűződik az ismert és díjnyertes Doctor Who: The Writer's Tale című regény is.
2012-ben hozta létre a saját YouTube-csatornáját, ahová legtöbbször az általa készített riportokat tölti fel. A leghíresebb kreálmánya a Becoming YouTube volt, ami még mostanság is fut - Dan szerepelt is az egyik részébe. Olyan híres arcok tűntek fel benne, mint AmazingPhil, Crabstickz, Alex Day, Charlieissocoollike és Itwaspastmybedtime.
És elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol Dan bekerül a képbe, ugyanis Ben úgy döntött, hogy készít egy új Becoming YouTube-epizódot, amelyben Dan is fel fog tűnni. Már javában forgatják a show-t - ki tudja, lehet már el is készült, csak arra vár, hogy Benjamin megszerkessze. Mindenesetre ha felkerül a YouTube-ra azonnal értesíteni foglak titeket!


Dan a forgatáson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése